perjantai 14. lokakuuta 2011

Fiksujen ihmisten kerho.

Jokin aamu lopetan lehtien lukemisen ja siirryn uutispimentoon! Kuuntelen kaduilla, mitä maailmalla tapahtuu. Elän kuplassa ja uskon, että kaikki on hyvin. Että ihmiset ovat vielä tasa-arvoisia ja että kun rakastaa, se riittää. Että maailmassa ei ole sotia, ettei nälänhätä vaivaa ja että saamme olla ja elää omina itsenä. Emme pelkää, uskallamme. Katsomme tähtiin ja tiedämme, että vieläkin voimme toivoa. Iltalehti.fi. Ammuu.

Otteita totuudestako?

Mika Niikko (ps)

"Hänen mukaansa sateenkaariperheessä kasvaminenkin on traumaattista, koska lapsilla on luontainen isän kaipuu ja tarve saada hoivaa sekä isältä että äidiltä"

"Hänen mielestään perustaksi ei riitä se, että kaksi ihmistä rakastaa toisiaan. Tällä perusteellahan sisar ja velikin voisivat mennä naimisiin."

"- Jos lapsi adoptoidaan perheeseen, jossa ei ole isää ja äitiä, ei hän joudu kokemaan pelkästään sitä traumaa että on menettänyt omat vanhempansa, sanoi Niikko."



2 kommenttia:

  1. Ärsyttää kuulla jatkuvasti noita samoja argumentteja samoilta ihmisiltä. Tuskin toikaan tyyppi henkilökohtaisesti tuntee yhtään sateenkaariperhettä tai omaa omakohtaista kokemusta. Miksei välillä mietittäis, miltä perussuomalaisiin ja kristillisiin perheisiin syntyneistä homolapsista tuntuu. Eiköhän väkivaltaiset ja eheytyshoitoja tyrkyttävät vanhemmat aiheuta lapselle paljon enemmän traumoja kuin homot.

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano. Mun mielestä ihmiset, jotka ei ole elänyt sateenkaariperheessä, ei voi asiasta puhua. En mäkään puhu, miltä terveyssiteiden käyttö tuntuu pakkassäässä, koska eihän mulla ole mitään tietoa :) Ja eihän se lapsi mitään menetä, jos onkin 2 isää/äitiä. Ja se lapsi edes tuskin tietää ettei hänelä ole äitiä/isää. Ja uskon että noissa peheissä löytyy ystäväpiiristä myös se isä/äitihahmo, vaikka perheeseen ei kuulukaan. Ja entä adoptiot? Onko parempi et lapsi asuu lastenkodissa kun sateenkaariperheessä? Entä yksinhuoltajat, niiltäkin puuttuu kokonaan toinen ihminen, sateenkaariperheessä sitä rakkauttaa tulee tuplasti, entä yksinhuoltajaperheessä? Huh. Tästä vois puhua vaikka kuinka plajon. Pitää vaan koittaa sivuuttaa tälläset uutiset huumorilla. Pääasia et ite tietää mikä oikeesti on totuus. Tai ainakin vahvasti sukon, että ttuus on eri kun kyseisen poliitikon!

    t. KiroilevaSika

    VastaaPoista