keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ihan mieletön teksti.

Aamuauringon kiusatessa heräileviä silmiä ja koneen näytön väreillessä edessäni eksyin sattumalta mielenkiintoiseen blogiin. Ensivaikutelma oli katkeran naisen seksiä käsittelevästä blogista, mutta luettuna hetken tajusin nauravani ääneen ja hymyilevän vielä minuuttienkin päästä! Kovalla kädellä, kirosanoja sekä tummaa huumoria. Mutta tärkeintä, totuutta rivien välissä. Lainaan tänne yhtä kirjoitusta, joka minussa herätti hilpeyttä, vihaa, surua ja tärkein kaikista: Olin samaa mieltä! :) Tekstin alt löytyy linkki blogiin. Hoppas du gillar också!
"
Sinkkuhelvetti
10.10.2011 18:56
WARNING! Teksti sisältää aivan helvetin paljon kiroilua.
 
Sain eräänä lauantai-iltana pakit mieheltä, koska olen seksiblogaaja. Mies pelkäsi minua. Säikähdin tätä tapahtumaa aivan saatanasti, edustanko tosiaan jotakin himonussijoiden aatelia, jään yksin koko loppuelämäkseni.
 
Hätäpäissäni perustin kolmelle eri deitti-sivustolle profiilin.
 
Mutta vituiksihan sekin meni.
 
Ensimmäinen sivusto ei hyväksynyt profiilikuvaani. Kuvan olisi pitänyt olla jotakin passikuvan luokkaa. Miksi?
 
Se, minkälaisen kuvan ihminen laittaa, kertoo hänestä aivan helvetin paljon enemmän kuin lähikuva hammasrivistöstä. Tällainen käytäntö johtaa siihen, että porukka selailee vapaita lihamarkkinoita naamakuvien perusteella etsien sieltä dressmann-kasvoja tai Angelina Jolieta.
 
Se naama kerro yhtään mitään. Mikäli peili kestää, ei naamalla ole mitään väliä. Olennaisinta on, että kaikki muu mätsää kivasti tyylistä arvomaailmaan.
 
Toisekseen tämä samainen sivusto ei hyväksynyt profiilitekstiäni. Ilmoitin etsiväni apaattista, epäsosiaalista ja rumaa seuraa.
 
Sitten kokeilin ”Profiilitekstiäni ei julkaista”. Ei hyväksyntää.
 
Nyt, vihdoinkin minulle on flirttailtu, mutta jumalauta minun pitäisi maksaa, että näen, kuka siellä iskee silmää.
 
----> Sivusto boikottiin.
 
Toiselle sivustolle olen kirjoitellut itsestäni vaikka mitä, mutta joka kerta kun kirjaudun sisään, en löydä juttujani mistään. Muistaakseni kirjoitin jotakin pornosta. Joka kerta myös lataan itsestäni kuvan enkä sitäkään löydä mistään.
 
----> Boikottiin.
 
Kolmas sivusto tarkistaa vielä profiiliani, joten sitäkään ei löydy mistään.
 
----> Boikottiin ihan muuten vaan.
 
Eniten alkoi vituttaa se, että tässä pitäisi survoa itsensä johonkin pieneen ahdistavaan sinkkumuottiin. Jokaisen sinkun pitäisi olla tietynlainen ja samanlainen. Olen näin pitkä ja painan tämän verran, harrastan lässynlää ja läpätilää.
 
Tässä maailmassa on muutenkin suuri vääryys.
 
Henkilö A ilmoittaa Facebookissa tilakseen ”In a relationship”. Sata tykkäystä, onnentoivotusta, hymynaamaa, sydäntä.
 
Henkilö B ilmoittaa Facebookissa tilakseen ”Single”. Yksi säälittävä surunaama joltakin puolitutulta, joka vielä kysyy uteliaana, että no mitä kävi.
 
Mitä helvettiä?
----> Seurustelu boikottiin.
 
"
Blogin osoite on kanavalla City.fi >> Suosittelen, jos huumorintaju riittää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti