torstai 25. marraskuuta 2010

Shelter (2007)



Shelter (2007) kertoo kahdesta lapsuuden kaverista, jotka pitkän ajan jälkeen tapaavat sattumalta toisensa. Toinen avoimesti homo, toinen seurestelee naisen kanssa. Elokuvan edetessä huomaa molemmat tuntevansa jotakin suurempaa toisiaan kohtaan. Toiselle jotakin uutta, toiselle tunteet ovat tuttuja.

Koskettava tarina kahden ystävyksen matkasta kaveruudesta rakkauteen ja kaikkiin niihin tunteisiin ja pelkoihin, jota tämä rakkaus, miehen kanssa, tuo tullessaan. Koskettava tarina toisen rankasta elämästä köyhyydessä ja elämän vastoinkäymisistä kun toinen taas hyvin menestynyt. Silti rakkaus voittaa ja yksi niistä elokuvista, joiden loppu on erittäin koskettava.

Elokuva kuluu ehdottomasti yhteen parhaimpiin näkemiin leffoihin, ei genrensä takia, vaan juonen sekä näyttelijöiden sekä koko tarinan takia. Suosittlen tätä elokuvaa jokaiselle, jotka ovat hulluina rakkauselokuviin, vaikka ihan suoraan en kyseiseen genreen tätä laittaisikaan. Omakohtaisiin mieltymyksiin ei kuulu rakkautta käsittelevät elokuvat, mutta ehkä kyseinen elokuva kosketti omaa minääni niin syvältä, että voin kirkkain silmin suositella tätä jokaiselle, jotka ehkä ovat epävarmoja itsestään tai muuten kaipaavat uppoutuista salaiseen elämään ja löytää uskoa myös omalle kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti