keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hömppäohjelmien valtias..

Kirjoitetaan välillä muusta kuin minusta. Rupesi ihan itseä ärsyttämään tuo oma valitus (jota teen nytkin parhaillaan..). Se on jalo taito, jonka liian moni osaa.. Silti..

Eilen seuratessa Big Brotheria rupesin pohtimaan, minkälaiset ihmiset jäävät jumittamaan television ääreen tuollaisten ohjelmien pariin. No siis tunnustan, että itsekin katson kyseistä ohjelmaa, ennustan että jatkossakin sitä seuraan ja tiedän, että pahempaa on luvassa. Vai miten se menikään. Ennen olen ollutkin median vanki, illat katsonut teeveetä, jos sieltä ei ole tullut mitään, surffannut sähköisten aaltojen päällä aina yön pikku tunneille. No nyt tein parannuksen, tai minä en tehnyt vaan tietokoneeni teki. Se meni rikki, poikki ja katki enkä ole nyt kuukauteen kotona konetta käyttänyt. En ole edes etsinyt mitään vara-/tilapäiskonetta ja jotenkin olo tuntuu vapaammalta. Ilta ei mene tv- tai tietokoneen ruutua tuijottaen vaan olen oikeasti saanut jotakin hyödyllistä aikaan. Olen siivonnut, hoitanut omaa loukkua. Olen tehnyt ruokaa ja käynyt lenkillä. Jotenkin on vaan parempi olo, koska töissä pääsen nettiin sen verran kun sinne ihan oikeasti pitää päästä. Mulle on ihan sama onko facebookin tilapäivitys ajantasalla tai onko myspace:iin tullut uusia seinätekstejä. What ever..  En tiedä pitäisikö kaataa television sisään vettä, ihan vahingossa.. Pääsisi siitäkin riesasta. Se on töiden jälkeen vaan niin helppoa lösähtää koko perseellä sohvalle ja pää tyhjänä töllöttää televisiota, liian helppo vaihtoehto. Toisaalta diggaan katsoa leffoja tosi paljon, joten emmä viitti ihan uloskaan toosaa heittää, mut jos nappais antennijohdon ja piilottaisi. Oooh, samoin krapula-aamuna elää Homer Simpsonin elämää, parasta ikinä. Voisin elää sellasta elämää kun Homer. Se on varmaan kaikista "ihmisistä" ainoo, jonka housuihin haluisin astua. Siis ei kirjaimellisesti, se on sentää piirroshahmo enkä minäkään ihan sekaisin vielä ole. En en.. Mutta emmä tiedä, jos oikeen miettii niin tv:stä ei ole minulle mitään hyötyä. Mä en katso edes uutisia, ne tulee duunissa luettua koneelta. Ja yleensä tuo riemurasia pitää mut hereille aina yöhön asti ja silti on pakko katsoa vielä se seuraava sarja tai mikä ikinä se onkaan. Ihan pakko, välillä jopa seurata mitä ne myy tv-shopissa. En todellakaan katso missään ostohimoissa, pikemminkin naureskelen ja ihmettelen millaset ihmiset sieltä tilaa. Jebou! Niin ku ne taitaa jossakin sarjassa sanoa.. Ärsyttää sekin..

Loppu viikko onkin sit kiireistä, ihan mukavaa aikaa. Ei tarvii hirveesti mitään miettiä. Okei, kuullostaa ihan siltä ku olisin menossa lataamoon, mut en sentään vielä. Kai sekin aika jossakin vaiheessa tulee vastaan, mut ei kai ihan vielä.

Viimenen avautuminen.. Tai ei viimenen mut.. Pakko sanoa, että jotkut ihmiet on vaan niin perseestä. Oma napa vittu.. Ärsyttää kuinka yksi puhelu voi pilata koko päivän. Ihan sama, mutta ku pitää vielä mielistellä. Olla niin imelää, ettei vaan vahingossa sano väärää sanaa. Ärsyttävää! Helvetti ku ärsyttääkin taas. Kiitos ihmiskunta ja ne vitun ihmiset joiden oma napa kiertää koko universumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti