lauantai 20. marraskuuta 2010

Mietteitä ohjelmista..

Rupesin eilen illalla oikein miettimään tv-sarjoja katsoessani Miehen puolikkaat -sarjaa. (Osaksi Charlie Sheen takia..) Mitkä sarjat ovat olleet itselle "tärkeitä", joita on aktiivisesti tullut katsottua. Mieleen muistui Oz- Kylmä Rinki -sarja jota uskollisesti tuli iltaisin katsottua, osaksi hyvän formaatin takia ja osaksi totta kai puolialastomien miehien ja homojen takia. En väitä etteikö joskus ole tullut fantasioitua juuri tuollaisesta ympäristöstä, jossa vartija sulkee miehen selliinsä ja... Muistan ihailleeni näyttelijä Christopher Peter Melonia, joka sai jo silloisen nuoren pojan sydämen pomppailemaan varsinkin useiden eroottisten kohtausten miesten kanssa. Sarjanakin totta kai pidin kyseisestä ohjelmasta, joka valitettavasti lopetettiin 6. tuotantokauden jälkeen. Muista en näytettiinkö jokainen sarja Suomessa, mutta sen muistan, että illan kohokohta sarja oli.


Toinen ehdoton suosikkisarja on Supernatural. Tämä sekä ohjelman että näyttelijöiden takia. Ehdoton suosikkisarjoihin kuuluva ja yksi ehkä komeimmista miehistä, Jensen Ackles, tähdittämä pätkä jaksaa kiinnostaa yhä. Jared Padaleckis kanssanäyttelijänä täydensi sarjan niin mielenkiintoiseksi että katsottavaksi. Silti kumpikaan näyttelijöistä ei ollut minulle sellainen kundi, jonka kanssa haluaisin viettää Rest of my life. En valehtele, vierestä voisin herätä useamminkin, mutta tiedän itseni ja tiedän mitä haluan. Silti edelleen seuraan sarjaa ja haaveilen, niin kuin moni muukin. Minä toisesta syystä ja toiset toisista syistä.

Tv -sarja Heroes oli yksi sarjoista, joka jaksoi kiinnostaa mielenkiintoisen näyttelijäkaartin takia. Suosikiksi nousi Zachary Quinto, joka oli monien päiväunien kohde ja yöllisten ajatusten kuva ja rakkaus. En tiedä mikä miehestä tekee niin haluttavan, mutta pakko tunnustaa, että tämä mies on yksi monista, jota olen joskus "melkein oikeasti" halunnut. No en mitenkään sairaanloisesti, mutta usein toivonut tapaavani juuri tämännäköisen miehen. Näin sivulauseena pitää mainita, että ulkonäkö ei ole minulle se tärkein, ei missään nimessä, mutta nyt kun puhutaan ihmisistä, joita en voi koskaan saada keskitytään vain tuohon silmäniloa tuovaan kuoreen. Luulen että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja edelleen tämän miehen nimi ja olemus saa sydämen pomppailemaan. Heroes ei sarjana minua sytytä, mutta myös muiden miesnäyttelijöiden takia sarjaa tuli katsottua aktiivisesti.

Sitten ehkä aivan eri kastiin kuuluva sarja Deadwood. Damn. Nyt on pakko tunnustaa, että en osaa sanoa mikä sarjasta teki hyvän. Pidin tästä HBO tuottamasta sarjasta ihan älyttömästi. Juoni, näyttelijät ja tapahtumat kiinnostivat. Nyt joku saattaisi ajatella, että kuljen tetsoni päässä, hyppään hevosen selkään ja ratsastan auringonlaskuun, mutta ei. En ole Villin  Lännen fani, mutta silti tämä karu sarja rankkoine kohtauksineen ja ihmisten julmuus kiinnosti. Totta kai tästäkin sarjasta löytyi se ehdoton suosikki. Tummine viiksineen ja kunniallisella ajatusmaailman omaava näyttelijä  Timothy Olyphant hurmasi minut täydellisesti. Sarja sinänsä oli aika outo, mutta ehkä siitä syystä se herätti kiinnostukseni. Deadwood on yksi sarjoista, joista olisin toivonut vielä muutaman tuotantokauden lisää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti