torstai 29. syyskuuta 2011

Aamuinen uutisvuoto. Paha sellainen.

"Päivi Räsänen on lesbo" -otsikkoa et nähnyt iltalehden sivuilla, mutta avioliittolain muuttamisesta kyllä saatoit lukea jutun. Tunnettu homoavioliittojen hyväksymistä ja kirkossa vihkimistä edistävä kansanedustaja Päivi Räsänen esiintyy taas kommenteillaan eduksi! Upea nainen! Toivottavasti ihmiset ymmärtävät sarkasmin. Kuitenkin palatakseni juttuun, jossa lakialoitteella pyritään hyväksymään ihmisen tasa-arvoinen kohtelu ja näin myös hyväksymään samaa sukupuolta olevien kirkollinen vihkiminen. Mutta mitä meidän Päivi taas suustaan päästää. Hänen mielestään kahden miehen tai naisen välissä ei tunneta käsitetttä "Tasa-arvo". Tämähän on varsin mielenkiintoinen dilemma. Voimme siis olettaa ettei tasa-arvoa tunneta miesten välisissä tai naisten välisissä tilanteissa, vain ja ainoastaan (kuten Päivikin totetaa ihmisten välisissä) miehen ja naisen välisissä asioissa. Maailmani romuttui kuin sain kuulla, etten ole ihminen. Ilmeisesti homot eivät siis olekaan ihmisä vaan täysin oma rotunsa. Kirjoitetaan siis biologian kirjat uusiksi, haluaisin vain tietää mistä olen siis juureni perinyt. Onko minulla sittenkään isää ja äitiä? Apua!
Kysymys Päivi Räsäselle:
"Olette sanonut, että avioliitossa on kyse arvoista. Eikö tasa-arvo ole tärkeä arvo?
- Sukupuolten välistä tasa-arvoa tulee edistää, mutta kun puhutaan samaa sukupuolta olevien avioliitosta, niin se ei ole tasa-arvo- tai ihmisoikeuskysymys. Avioliitto on määritelmällisesti miehen ja naisen välinen, ja sitä se on ollut historiallisesti ja sitä se on edelleen kulttuurisesti."
Voi ei Päivi Räsänen. Onko kommenteissasi enää mitään tolkkua ja perää. En ole ennen kohdannut ihmistä, joka näin jyrkästi vastustaa yhteiskuntassa aina ollutta ja aina jatkossakin tulevaa asiaa. Just deal with it! Kyllä, asiasta voisi taas jauhaa vaikka kuinka paljon, mutta empä enää jaksa asiasta niinkään välittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti